BloggProffs

Usa & New York

Sammanfattar jag året 2012 så kan jag konstera att vintern och våren var fruktansvärda. Först var min man var svårt sjuk i flera veckor och låg en period på sjukhus. Därefter var jag riktigt illa däran och illa därann i 6 veckor på grund av virus. Under de veckorna tog jag mig faktiskt inte upp ur sängen för mer än ett par minuter i tagen några gånger om dagen.

Men det finns många faktorer som bidrar till att 2012 vart ett härligt år:

 • Jag fick följa med på 3Bs klassresa till Kolmården.
 • Karl kommer 2:a i rikstävlingen ”Talangjakten”.
 • Lång sommarsemester i Spanien, som var alldeles fantastisk.
 • Fjällvandring i Klövsjö.
 • Gustav börjar spela schack 1 gång/vecka i Rockaden.
 • http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/ringett-naar-6000st-abonnenter-867629
 • Karl kom 2:a på schack-SM för juniorer i Norrtälje.
 • Höstlov i Spanien med sol, bad och shopping i sällskap av Intressesmurfen.
 • Avslut av stort projekt med utveckling av app. Finns nu i App Store!
 • Bästa julafton på många år.
 • Jullov i 2½ vecka.
 • Fantastiskt roligt nyårsfirande hos Sofia & Thomas.
 • På allvar börjat handla mat på nätet med hemleverans.
 • Jag har tränat 102 (!!!) gånger, vilket i teorin innebär ~2 gånger per vecka men om man räknar bort de 9 veckor jag hade träningsuppehåll under våren på grund av sjukdomen blir det 2-3 träningstillfällen i veckan. Och i verkligheten har jag flera veckor under året inte hunnit träna alls på grund av enorm arbetsbelastning och att jag varit hemma ensam med alla barn, så i praktiken har det varit 3-4 träningspass i veckan.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu